© © 2010-2015 LevSoft. All Rights Reserved  
Hjem Priser/Last ned Om oss Kontakt FAQ
TheGoodLife_
Net
Med dette programmet er du ikke nødt til å lete i timevis etter den oppskriften du har sett en eller annen plass på nettet - bare åpne dette programmet og let etter det du ønsket. I tillegg til de ca. 88.000 oppskrifter på 7 språk som følger med programmet, er det et drinks system med mere enn 7.500 drinks oppskrifter, et vin informasjonssystem med mere enn 3.000 vin informasjoner, et sigar system med ca. 300 sigar informasjoner, et party system hvor du kan designe ditt eget party - stort eller lite, et inventar system for lagring av opplysninger om allt dine eiendeler, et enkelt kontaktsystem for lagring av opplysninger om familie og venner, et enkelt familie økonomisystem samt system for bøker, film og musikk. Programmet kommer med syv (7) oppskrifts databaser (Engelsk, tysk, dansk, norsk, fransk, hollansk og svensk) og du kan selv legge til, endre eller slette oppskrifter, importere oppskrifter i de mest vanlige filtypene samt fra email, en Internet side eller fra ren tekst. Email venner og bekjente dine beste oppskrifter samt du har mulighet for at legge dine beste oppskriftene ut på nettet eller lage din egen kokebok.  Programmet kommer med en 'livslang' gratis oppdatering. Prøv det gratis i 21 dager.
MyFood_Net
Dette programmer er et rent mat oppskriftsprogram og inkluderer mere enn 88.000 forskjellige oppskrifter i 6 forskjellige språkdatabaser (Engelsk, tysk, dansk, fransk, norsk og svensk). Programmet kommer med seks (6) oppskrifts databaser (Engelsk, tysk, dansk, norsk, fransk og svensk) og du kan selv legge til, endre eller slette oppskrifter, importere oppskrifter i de mest vanlige filtypene samt fra email, en Internet side eller fra ren tekst. Programmet kommer med en 'livslang' gratis oppdatering. Prøv det gratis i 21 dager.
MyDrinks_Net
Med dette programmet kan du enkelt og lett lage ditt eget drinksoppskrifts kartotek og du kan selv legge til, endre eller slette oppskrifter, importere drinksoppskrifter i de mest vanlige filtypene samt fra email, en Internet side eller fra ren tekst. Email venner og bekjente dine beste drinksoppskrifter. Programmer kommer med ca. 7.500 forskjellige drinksoppskrifter og kommer med en 'livslang' gratis oppdatering. Prøv det gratis i 21 dager.
MyParty_Net 
Med dette programmet kan du enkelt og greit planlegge selv store selskaper så som et bryllup, eller små uhøytidlige private selskaper. Du bestemmer om du selv vil stå for matlagingen, eller la et catering selskap ta seg av dette. Spesifiser alle kostnadene med selskapet og hvem som skal delta, få en detaljert kostnadsoversikt og send invitasjoner  til gjestene via email eller posten. Programmet kommer med en 'livslang' gratis oppdatering. Prøv det gratis i 21 dager.
MyWines_Net 
Dette er programmet for deg som setter pris på en god vin og ønsker å ta vare på informasjon om de gode vinene. Her kan du legge inn dine egne vin observasjoner (i tillegg til de ca. 2.500 som allerede er i databasen), du kan lage din egen 'vinkjeller' samt email vin informasjon til venner og bekjente. Programmet har en 'livslang' gratis oppdatering. Prøv det gratis i 21 dager.
MyCigars_Net 
Dette sigar programmet er for deg som nyter en god sigar i ny og ne. Du har her mulighet for å legge inn dine egne sigar kommentarer samt vedlikeholde ditt sigar lager. Programmet blir levert med ca. 300 forskjellige sigar informasjoner og har en 'livslang' gratis oppdatering. Prøv det gratis i 21 dager.
MyHome_Net 
I dette programmet kan du registrere alle gjenstandene du eier for forsikringsspørsmål. Det registreres innkjøpspris, gjenanskaffelsespris, kjøpsdato, selger opplysninger, fabrikat, modell og serienummer. Og hvis du vil kan du vedlegge et bilde av gjenstanden samt kjøpsfaktura. Databasen kan skrives ut direkte på printer, via MS Word, via MS Excel eller som en HTML-fil du kan publisere til internet. Prøv det gratis i 21 dager.
MyChildren_Net 
Dette programmet lagrer alle de viktige øyeblikke av et barns liv, fra -1 til 16 år. Arkivere  alle dine notater fra graviditeten, fødselen, dåpen, baby alderen og fra barndommen - sammen med bilder og/eller video. Print en komplett minnebok i enten MS Word format eller i PDF-formatet - eller skriv til en HTML-fil og del denne minneboken med familie og venner. Prøv det gratis i 21 dager.
MyContacts_Net ™
I dette programmet kan du lagre alle kontaktene dine, grupert etter et valgfritt gruppe system, du kan settte kontaktbilder inn, maile dine kontakter, skrive en kontaktliste enter direkte på printer, via MS Word eller lage en internet HTML-fil. Du har også mulighet til å skrive en komplette bursdagsliste hvis du ønsker det. Prøv det gratis i 21 dager.
MyCollections_Net 
MyCollection programmet lagrer all informasjon om din samling av videos, musikk og bøker og gjør denne informasjonen tilgjengelig i en iøynefallende layout. Det er en innebygd musikk avspiller samt mulighet for å legge inn en mengde data om de forskjellige videoer, musikk- og bok variabler. Lag en liste, enten på papir eller på nett, og del den med dine venner og familie. Prøv det gratis i 21 dager.
MasterPlan_Net CRM 
Dette programmet er et resultat av aktiv bruk i flere firmaer gjennom årene. Hvert firma har bidratt hver for seg til programutviklingen, slik som programmet fremstår i dag. Programmet leveres med fult ferdige database oppsett og er klar til bruk etter en kort og grei installasjon. Det er ingen begrensninger på aktive brukere, slik at du ikke er nødt til å kjøpe en firma lisens og programmet har en 'livslang' gratis oppdatering. Prøv det gratis i 21 dager.
MasterEmp_Net 
Dette er et personal databaseprogram for små mindre eller mellomstore firmaer som ønsker å ha bedre styring på personaloppgavene. Dette programmet er selvfølgelig enkeltstående - men kan også integreres sammen med MasterPlan_Net programmet. Programmet leveres med fult ferdige database oppsett og er klar til bruk etter en kort og grei installasjon. Det er ingen begrensninger på aktive brukere, slik at du ikke er nødt til å kjøpe en firma lisens og programmet har en 'livslang' gratis oppdatering. Prøv det gratis i 21 dager.