© © 2010-2012 LevSoft. All Rights Reserved  
Hjem Priser Om oss Kontakt FAQ
Du kan endre skjermspråket når som helst, fra start kommer programmet med mulighet for engelsk, tysk, dansk, norsk eller svensk språk. Klikk på menyen "Program/Endre språk". Bildet til høyre blir vist og alt du har å gjøre er å velge det språket du ønsker fra listen. Vennligst bemerk at hvis det valgte språk ikke finnes i databasen vil programmet velge engelsk. Du er så nødt til manuelt å endre alle tekstene selv (Filer/Edit skjerm tekster, se nedenfor).
For å endre skjerm tekstene: Velg det skjermbilde du ønsker å endre tekst på (skjermbilde navnene er relative lette å forstå. I høyre side av skjermbildet er det en tabell med en linje for hvert definert språk. Bare finn den linjen/cellen hvor den teksten er du vil endre og skriv den nye teksten. Dette var alt, neste gang du velger skjermbildet vil teksten være endret til det du skrev.

MyFood_Net

MyFood_Net programmet er et uttrekk fra programmet ‘TheGoodLife’ for å gi dem som bare er interessert i matoppskrifter et eget program uten alle de ekstra funksjonene ‘TheGoodLife’ har. De forskjellige funksjonene virker på samme måte i dette programmet. Programmet har mere enn 87.000 forskjellige matoppskrifter på seks (6) forskjellige språk databaser, engelsk, tysk, dansk, fransk, norsk og svensk. Det er mulig å laste ned tilhørende bilde databasefiler gratis, gå inn på “Filer/Last ned oppskriftsbilde database” og spesifiser hvilke(n) database du ønsker. Du kan laste ned en database eller alle 6 databaser uten kostnad.