© © 2010-2012 LevSoft. All Rights Reserved  
Hjem Priser Om oss Kontakt FAQ
Du kan endre skjermspråket når som helst, fra start kommer programmet med mulighet for engelsk, tysk, dansk, norsk eller svensk språk. Klikk på menyen "Program/Endre språk". Bildet til høyre blir vist og alt du har å gjøre er å velge det språket du ønsker fra listen. Vennligst bemerk at hvis det valgte språk ikke finnes i databasen vil programmet velge engelsk. Du er så nødt til manuelt å endre alle tekstene selv (Filer/Edit skjerm tekster, se nedenfor).
For å endre skjerm tekstene: Velg det skjermbilde du ønsker å endre tekst på (skjermbilde navnene er relative lette å forstå. I høyre side av skjermbildet er det en tabell med en linje for hvert definert språk. Bare finn den linjen/cellen hvor den teksten er du vil endre og skriv den nye teksten. Dette var alt, neste gang du velger skjermbildet vil teksten være endret til det du skrev.

MyHome_Net

Eiendeler: I MyHome_Net programmet kan du lagre all informasjon om alle dine eiendeler. Programmet kommer med en database som er klar til bruk (du er selvfølgelig nødt til å definere alle værelsene, kategoriene og alle eiendelene). For hver del kan du lagre informasjon om:
delens innkjøpspris delens erstatningspris delens kjøpsdato delens kjøpssted fabrikat modell serienummer bilde kjøpskvittering andre tillegg
Kategorier: Du kan definere kategoriene som du ønsker:
Værelser: Du kan også definere værelsene slik som du ønsker det, og i tillegg sette inn et bilde av værelset.
Hus kostnader: Du har her mulighet for å registrere alle kostnader ved vedlikehold av huset ditt.
Hage kostnader: Her har du også mulighet for å registrere alle utgifter vedrørende hagen din.
Når du ønsker en utskrift av databasen, har du følgende muligheter: skriv ut sum inventarliste skriv ut detaljert inventarliste, sortert etter: Inventar værelse kategori Du har følgende utskriftsmuligheter:   skriv direkte på din tilsluttede printer skriv ut via Microsoft Word skriv ut via Microsoft Excel skriv til en HTML-fil (internet) eller skrive til en PDF-fil