© © 2010-2012 LevSoft. All Rights Reserved  
Hjem Priser Om oss Kontakt FAQ
Du kan endre skjermspråket når som helst, fra start kommer programmet med mulighet for engelsk, tysk, dansk, norsk eller svensk språk. Klikk på menyen "Program/Endre språk". Bildet til høyre blir vist og alt du har å gjøre er å velge det språket du ønsker fra listen. Vennligst bemerk at hvis det valgte språk ikke finnes i databasen vil programmet velge engelsk. Du er så nødt til manuelt å endre alle tekstene selv (Filer/Edit skjerm tekster, se nedenfor).
For å endre skjerm tekstene: Velg det skjermbilde du ønsker å endre tekst på (skjermbilde navnene er relative lette å forstå. I høyre side av skjermbildet er det en tabell med en linje for hvert definert språk. Bare finn den linjen/cellen hvor den teksten er du vil endre og skriv den nye teksten. Dette var alt, neste gang du velger skjermbildet vil teksten være endret til det du skrev.

MyDrinks_Net

MyDrinks_Net programmet er et uttrekk fra programmet ‘TheGoodLife’ for å gi dem som bare er interessert i drinks oppskrifter et eget program uten alle de ekstra funksjonene ‘TheGoodLife’ har. De forskjellige funksjonene virker på samme måte i dette programmet. Programmet kommer med en komplett drinks database med mer enn 7.500 drinks oppskrifter inkludert.
Custom Research PapersWriting Serviceanswering servicesSocial Buttons