© © 2010-2012 LevSoft. All Rights Reserved  
Hjem Priser Om oss Kontakt FAQ
Du kan endre skjermspråket når som helst, fra start kommer programmet med mulighet for engelsk, tysk, dansk, norsk eller svensk språk. Klikk på menyen "Program/Endre språk". Bildet til høyre blir vist og alt du har å gjøre er å velge det språket du ønsker fra listen. Vennligst bemerk at hvis det valgte språk ikke finnes i databasen vil programmet velge engelsk. Du er så nødt til manuelt å endre alle tekstene selv (Filer/Edit skjerm tekster, se nedenfor).
For å endre skjerm tekstene: Velg det skjermbilde du ønsker å endre tekst på (skjermbilde navnene er relative lette å forstå. I høyre side av skjermbildet er det en tabell med en linje for hvert definert språk. Bare finn den linjen/cellen hvor den teksten er du vil endre og skriv den nye teksten. Dette var alt, neste gang du velger skjermbildet vil teksten være endret til det du skrev.

MyContacts_Net

I dette programmet kan du lagre alle kontaktene dine, grupert etter et valgfritt gruppe system, du kan settte kontaktbilder inn, sende mail til dine kontakter, skrive en kontaktliste enter direkte på printer, via MS Word eller lage en internet HTML-fil. Du har også mulighet til å skrive en komplette bursdagsliste hvis du ønsker det. Hvis du har MS Outlook installert kan du importere kontakter fra Outlook's kontaktliste.