© © 2010-2012 LevSoft. All Rights Reserved  
Hjem Priser Om oss Kontakt FAQ
Du kan endre skjermspråket når som helst, fra start kommer programmet med mulighet for engelsk, tysk, dansk, norsk eller svensk språk. Klikk på menyen "Program/Endre språk". Bildet til høyre blir vist og alt du har å gjøre er å velge det språket du ønsker fra listen. Vennligst bemerk at hvis det valgte språk ikke finnes i databasen vil programmet velge engelsk. Du er så nødt til manuelt å endre alle tekstene selv (Filer/Edit skjerm tekster, se nedenfor).
For å endre skjerm tekstene: Velg det skjermbilde du ønsker å endre tekst på (skjermbilde navnene er relative lette å forstå. I høyre side av skjermbildet er det en tabell med en linje for hvert definert språk. Bare finn den linjen/cellen hvor den teksten er du vil endre og skriv den nye teksten. Dette var alt, neste gang du velger skjermbildet vil teksten være endret til det du skrev.

MyCollections_Net

Dette er bok fanebladet, her kan du legge inn alle de boktitlene du ønsker å ta vare på. Hvis du har kjøpt boken på nett, og du har gitt inn ISBN-nummer, kan du forsøke å klikke på knappen til høyre for ISBN-nr. og programmet vil forsøke å finne denne tittel på nettet.
Dette er video fanebladet. Her kan du legge inn alle de videoer du ønsker å ta vare på, og samtidig gi inn flere opplysninger om den enkelte video.
Dette er musikk fanebladet hvor du legge inn alle de musikkfiler du ønsker å ta vare på, og samtidig gi inn flere opplysninger om den enkelte plate og de enkelte musikkstykkene.