© © 2010-2012 LevSoft. All Rights Reserved  
Hjem Priser Om oss Kontakt FAQ

MyCigars_Net

MyCigars_Net programmet er et uttrekk fra programmet DetGodeLivet for å gi dem som bare er interessert i sigarer et eget program uten alle de ekstra funksjonene programmet TheGoodLife har. De forskjellige funksjonene virker på samme måte i dette programmet.
Du kan endre skjermspråket når som helst, fra start kommer programmet med mulighet for engelsk, tysk, dansk, norsk eller svensk språk. Klikk på menyen "Program/Endre språk". Bildet til høyre blir vist og alt du har å gjøre er å velge det språket du ønsker fra listen. Vennligst bemerk at hvis det valgte språk ikke finnes i databasen vil programmet velge engelsk. Du er så nødt til manuelt å endre alle tekstene selv (Filer/Edit skjerm tekster, se nedenfor).
For å endre skjerm tekstene: Velg det skjermbilde du ønsker å endre tekst på (skjermbilde navnene er relative lette å forstå. I høyre side av skjermbildet er det en tabell med en linje for hvert definert språk. Bare finn den linjen/cellen hvor den teksten er du vil endre og skriv den nye teksten. Dette var alt, neste gang du velger skjermbildet vil teksten være endret til det du skrev.
Custom Research PapersWriting Serviceanswering servicesSocial Buttons